Recept

Dipp på parmesan, hackade oliver, sotad sallad, gräslök & krispig parmaskinka

Dipp på parmesan, hackade oliver, sotad sallad, gräslök & krispig parmaskinka - Galbani
Gör så här

1. Baka 6 fina skivor parmaskinka på bakplåtspapper i ugnen på 150 grader i ca 15 mintuer.

2. Dela en hjärtsallad på längden och lägg snittsidorna ner i en torr och het stekpanna. Sota i ca 30 sekunder på båda sidor, låt svalna och hacka sedan salladen fint.

3. Finhacka 150 g gröna oliver och 1 knippe gräslök. Riv 100 g Galbani Parmigiano Reggiano och blanda allt med 200 g Galbani Ricotta, den hackade salladen och smaka av med salt, peppar, lite citron och honung.

4. Lägg upp på ett litet fat och toppa med att krossa de bakade parmachipsen över.

Buon appetito, buon aperitivo!

Dela det här receptet Länken har kopierats.