Recept

Dubbelsmörgås med ricotta, pesto och avokado

Dubbelsmörgås med ricotta, pesto och avokado - Galbani
Gör så här

Blanda ricottan, basilikan och parmesanosten i en liten skål. Vänd ned ricottan med en slickepott för maximal luftighet.

Ställ sedan röran åt sidan.

Lägg ut brödskivorna och smöra dem på ena sidan.

Bred ut 1–2 matskedar ricottaröra på de fyra osmörade brödskivorna.

Lägg ut spenaten och därefter avokadon och mozzarellan ovanpå ricottan.

Stäng smörgåsarna och lägg dem i en stekpanna.

Stek i ungefär 1,5 minut samtidigt som du pressar dem nedåt med en stekspade.

Vänd på dem och gör om samma sak tills osten har smält och brödet har fått färg.

Ta av från plattan, dela varje smörgås på mitten och servera.

Tips från Miamissimo

Du kan byta ut basilikan mot pesto.

Dela det här receptet Länken har kopierats.