Recept

Kall pestopasta med mozzarella och körsbärstomater

Kall pestopasta med mozzarella och körsbärstomater - Galbani
Gör så här

Koka pastan i lätt saltat vatten.

Sila pastan från vattnet och skölj  den snabbt under kallt vatten för att stoppa tillagningen. Tillsätt sedan en matsked olivolja så att de inte hänger ihop.

Skär körsbärstomaterna i fjärdedelar och skär små kuber av Galbani mozzarella.

Om du inte har kärnfriaoliver så skär upp och plocka ur kärnan, skär dem sedan i skivor.

Kombinera alla dessa ingredienser med den kalla pastan i en stor skål och lägg åt sidan i kylen.

Blanda vitlök, basilika, virgin olja, pinjenötter, Parmiggiano Reggiano Galbani och Pecorino tillsammans för att få en pesto med en matberedare eller en handmixer.

Vänd ner peston över salladen och servera med färska basilikablad.

Dela det här receptet Länken har kopierats.