Recept
Cheesecakeverrine med jordgubbar
![Cheesecakeverrine med jordgubbar - Galbani](https://www.galbani.se/wp-content/uploads/2020/09/11856-659x600.jpg)
Gör så här
Blanda ihop Ricotta Galbani, robiolaosten och sockret med en halv vaniljstång i en skål. Blanda tills du får en grädde.
Skölj, rengör och skär jordgubbarna i små kuber.
Blanda sedan ihop 2 skedar grädde och två skedar jordgubbar.
De återstående jordgubbarna blandar du med en matsked socker och saften av en halv citron.
Lägg kakorna i en mixer och tillsätt det smälta smöret. Mixa tills konsistensen är fast men spröd.
Häll en avrundad sked kakor i botten av formen.
Häll grädden över kaksmeten och låt den vara i kylen i en timme.
1 timme innan servering bör du garnera kakan med de marinerade jordgubbarna.
Filtrer ma recherche recept
Sök bland våra recept