Produkt
Galbani Mozzarella Laktosfri 100 g
Galbani Mozzarella är italienarnas favorit! Den laktosfria mozzarellan görs på pastöriserad komjölk, något som ger osten en frisk mjölkig och gräddig smak. Traditionellt äts mozzarella med tomater och basilika som en “Caprese” -sallad men kan också ätas varm i rostat bröd, panini eller pastarätter!
Ingredienser
Pastöriserad laktosfri MJÖLK, salt, löpe, mjölksyrakultur, surhetsreglerande medel: citronsyra. Produkten innehåller glukos och galaktos som härstammar från laktosnedbrytningen. Innehåller inte konserveringsmedel.
Näringsvärden per 100 gram
Kolhydrater
0.2 gram
varav sockerarter
0.2 gram
Energi (kcal)
222 kcal
Energi (kJ)
921 kJ
Fett
17 gram
varav mättat fett
13 gram
Protein
17 gram
Salt
0.6 gram
Filtrer ma recherche recept
Sök bland våra recept