Bild

Mozzarella Galbani är en favorit i Italien med all den karaktäristiska friskhet och mjukhet som bara italienarna lyckas med. Det finns flera olika typer av mozzarella.

Dess goda smak av färsk mjölk och den mjuka konsistensen är ett måste i sallader och andra italienska delikatesser.

Gör en fin och god Capresesallad med tomat, mozzarella och olivolja. Du hittar de bästa mozzarellarecepten i receptmenyn.
Du kan kombinera mozzarellan med många andra ingredienser som auberginer, oliver, zucchini, spritärter, svamp – listan kan göras hur lång som helst.

Ingredienser

 Pastöriserad MJÖLK, salt, löpe, surhetsreglerande medel: citronsyra.

Näringsvärden per 100 gram

Energi
1080kJ/280kcal
Fett
19g
Varav mättade fettsyror
13g
Kolhydrater
2,2g
Varav sockerarter
1,6g
Protein
20g
Salt
0,9g